Energetische behandeling

Ons fysieke lichaam wordt omgeven door een subtiel energetisch veld. Dit veld bevat informatie over jouw functioneren en kan merkbaar of waarneembaar zijn wanneer je hier gevoelig voor bent. Wanneer jij ergens mee zit kan dit vanuit energetisch oogpunt te maken hebben met blokkades of verstoringen die de doorstroom van energie verhinderen. Tijdens een behandeling ga ik samen met jou op onderzoek uit welke blokkades jouw energie op dit moment belemmeren om vrij te stromen. Wanneer we die blokkades ontdekken, help ik jou met het ontladen van deze vastgehouden spanningen en/of emoties.

Tijdens een behandeling kan het zijn dat ik vraag of ik mijn handen op je schouders mag leggen, voor een betere doorstroming van het energetische veld. Soms is het effect hiervan direct merkbaar voor je, soms niet. Dat wil echter niet zeggen dat het niets heeft gedaan. Iedereen voelt dit anders en het kan zich op verschillende manieren bij je uiten.  Zoals bijvoorbeeld een koud of warm gevoel, een verlichting, tintelingen of trillingen, borrelen van de darmen, een zwaar gevoel, ontspanning en/of loomheid.

Ik voel mij gehoord en gezien, wanneer ik bij Judith ben. Ze weet me op de juiste plek te raken met haar vragen. Mooi om te ervaren dat iemand zo vanuit zijn pure zelf, kan afstemmen op de hulpvraag van de ander. Ze zet me steeds weer en meer in mijn kracht….

Maartje

44 jaar

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten