Verwerking van geboorteproces

Jouw geboorte heeft invloed op de rest van jouw leven. Hoe deze is verlopen, hoe jij het als baby hebt ervaren en ook de periode kort na de geboorte kan bepalend zijn voor jouw leven nu. Wanneer jij bijvoorbeeld jouw geboorteproces bijv. niet volledig zelf hebt kunnen voltooien doordat je met een vacuümpomp gehaald bent, dan kan het zijn dat jij in je huidige leven moeite hebt om dingen zelf af te maken omdat je het gevoel hebt dat je ‘hulp’ nodig hebt. Om maar een voorbeeldje te noemen.

Wanneer ik jou begeleid in dit thema, dan kijken we samen hoe het proces rondom jouw geboorte is verlopen. Hiervoor krijg je van mij een aantal vragen die je door jouw ouders mag laten beantwoorden (als dat mogelijk is). A.d.h. van deze vragen gaan we samen in gesprek, zodat jij erachter komt wat het verhaal met je doet. Samen maken we een wandeling in de natuur, waar ik jou ga vragen jouw geboorte visueel te maken. Met allerlei attributen uit de natuur leg je jouw geboorte in vorm neer. Dit kan best wat bij je losmaken. Samen kijken we wat jij in het beeld graag anders ziet en welke invloed dit heeft op jou. Er is ruimte voor alles wat er gebeurt en alles mag er zijn.

Na afloop kan het proces best wat bij je losmaken. Dat is oké en hoort er ook bij. Uiteindelijk zal het inzicht dat je met deze sessie krijgt ervoor zorgen dat je oude ballast kunt loslaten, dat je meer in je kracht staat en dat je meer zelfvertrouwen ervaart.

Ik voel mij gehoord en gezien, wanneer ik bij Judith ben. Ze weet me op de juiste plek te raken met haar vragen. Mooi om te ervaren dat iemand zo vanuit zijn pure zelf, kan afstemmen op de hulpvraag van de ander. Ze zet me steeds weer en meer in mijn kracht….

Maartje

44 jaar

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten