Lichaamswerk

Lichaamswerk is een methode die ik tijdens elke behandeling inzet om je bewust te maken van jouw lichamelijke sensaties en de bijbehorende gevoelens. Vaak sta je hier in het dagelijks leven niet bij stil, terwijl de signalen van je lijf ontzettend veel waardevolle informatie voor jou hebben. Tijdens een behandeling help ik jou graag om te leren voelen naar wat jouw lijf je te vertellen heeft. En wat je hiermee kunt en wilt doen. Doordat jij je bewust wordt van jouw lichamelijke signalen, zul je deze ook in je huidige levenssituatie gaan opmerken en toepassen. Kortom: je leert luisteren naar de signalen van je lichaam.

Tijdens een lichaamsgerichte behandeling maak ik onder andere gebruik van ademhalingsoefeningen, aanrakingen en / of een schudmassage. Welke vorm ik inzet hangt af van wat zich op dat moment aandient en wat voor jou op dat moment past.

Lichamelijke klachten hebben vaak een oorzaak in opgebouwde spanningen en vastgehouden emoties. Lichaamswerk helpt jou om deze spanningen te ontladen, waardoor alles in jouw lijf weer vrij kan stromen. Het effect van lichaamswerk is dat jij je weer krachtiger en levendiger voelt en dat er meer ruimte is voor liefdevolle ontspanning.

Body

Ik voel mij gehoord en gezien, wanneer ik bij Judith ben. Ze weet me op de juiste plek te raken met haar vragen. Mooi om te ervaren dat iemand zo vanuit zijn pure zelf, kan afstemmen op de hulpvraag van de ander. Ze zet me steeds weer en meer in mijn kracht….

Maartje

44 jaar

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten