Geleide Meditatie

Soms zit je zó in je hoofd, dat je het allemaal even niet meer weet. Een geleide meditatie kan je helpen om je weer bewust te worden van je lichaam, zodat je (weer) kunt gaan voelen. Tevens komt je hoofd tot rust en kan het zijn dat je in een diepe ontspanning raakt.

Een geleide meditatie vindt zittend plaats op een stoel, of liggend op een matje. Net wat voor jou prettig is en wat past in de setting. In mijn behandelingen gebruik ik verschillende soorten geleide meditaties. Mijn intuïtie helpt me om hierin volledig op jou af te stemmen, zodat de meditatie precies past bij jouw vraag of situatie. Doordat jij tijdens de meditatie in een ontspannen staat komt, kun je contact maken met je onderbewuste. Dat klinkt misschien eng of zweverig, dat is het niet. Het is puur het ‘uitschakelen’ van je hoofd, dat normaal altijd zo druk is. Hierdoor krijg je antwoorden op vragen waar je zelf niet uitkomt.

Het mooie is dat ik niet stuur, alles komt uit jezelf. Alle wijsheid zit namelijk in jou. Een geleide meditatie is enkel een manier om gemakkelijker contact te maken met die wijsheid.

Ik kwam binnen met gevoelens van wanhoop en angst. Tijdens een meditatie nam Judith me helemaal mee en kon ik contact maken met mezelf. Met datgene dat ik even kwijt was. Het gaf me een soort oervertrouwen in dat het goed is. Een heel fijn gevoel van liefde en berusting.

Floor

32 jaar

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten