De 6 Aanrakingen

Laat je (aan)raken en transformeer jouw emoties naar innerlijke kwaliteiten!

‘De 6 Aanrakingen’ is een Shiatsu-massagetechniek die jou ondersteunt om onverwerkte emoties los te laten. De massage is gebaseerd op de vijf elementen:

  • Aarde
  • Metaal
  • Water
  • Hout
  • Vuur

Elk element staat voor een innerlijke kwaliteit, hetgeen jij van nature goed in bent. Wanneer je niet lekker in je vel zit stagneert de energiestroom en worden de elementen geblokkeerd. Hierdoor kunnen je emoties niet verwerkt worden en ervaar je ze als een last.

Tijdens de massage blijven je kleren gewoon aan. ‘De 6 Aanrakingen’ geven inzicht in jouw onverwerkte emoties. Wat houd jij vast? Zodra je inzicht hebt in jouw blokkades kunnen we hier samen mee aan de slag en kunnen onverwerkte emoties transformeren naar jouw innerlijke kwaliteiten.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik de stap gezet heb om een afspraak met Judith te maken. Na jaren van hele heftige emoties merk ik dat het verdriet eindelijk een plek krijgt. De manier hoe Judith met mij omgaat past erg goed bij mij. Ik voel me begrepen en veilig, wat voor mij heel belangrijk is omdat ik normaal erg gesloten ben. Ik weet dat ik met de hulp van Judith uiteindelijk mijn eigen emoties beter aankan en deze kan dragen.

Jorrith

30 jaar

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten