Wandelcoaching

Wandelcoaching is een manier van coachen waarbij we samen de natuur ingaan. Tijdens de wandeling gebruik ik de prachtige aanwijzingen die de natuur biedt als inspiratiebron voor het gesprek. Je zult ervaren dat tijdens een wandeling vaak synchroniciteit (‘toevallig’ gelijktijdige gebeurtenissen) plaatsvindt, wat altijd helpt om dieper inzicht te krijgen in jouw gevoel, je gedrag of jouw situatie.

Vanuit mijn praktijk wandelen we samen het bos in, dat zich op nog geen 5 minuten loopafstand van de praktijk bevindt. Doordat we de hele sessie buiten zijn, ervaar je vanzelf een fris hoofd en een frisse kijk op jouw situatie. Ook helpt de natuur jou om te ontspannen en ontladen, daar hoef jij zelf helemaal niets voor te doen. De natuur oordeelt namelijk niet, waardoor jouw verhaal en jouw emoties er gewoon kunnen en mogen zijn.

Tijdens de wandeling doen we tussentijds een korte bezinningsoefening, waarbij we stil staan bij wat er op dat moment door je heen gaat. Dit zorgt voor ruimte, zodat spanningen makkelijker losgelaten kunnen worden. Aan het einde van de wandeling lopen we een paar minuutjes in stilte, zodat er ruimte is om het gesprek en de nieuwe inzichten op je te laten inwerken.

Judith bood mij de praktische handvaten voor het positief transformeren van mijn gedachten en overtuigingen, waardoor ik dichter bij mezelf kwam. Judith leert je op een hele inzichtelijke manier hoe je weer het geluk in jezelf kunt vinden.

Miriam

49 jaar

 Venloseweg 133, 5993 PH Maasbree

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, krijg je een gedeelte van het consult vergoed door je zorgverzekeraar.

Logo BATC
NGNL
CAM COOP

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten