Wandelcoaching

Wandelcoaching is een manier van coachen waarbij we samen de natuur ingaan. Tijdens de wandeling gebruik ik de prachtige aanwijzingen die de natuur biedt als inspiratiebron voor het gesprek. Je zult ervaren dat tijdens een wandeling vaak synchroniciteit (‘toevallig’ gelijktijdige gebeurtenissen) plaatsvindt, wat altijd helpt om dieper inzicht te krijgen in jouw gevoel, je gedrag of jouw situatie.

Vanuit mijn praktijk wandelen we samen het bos in, dat zich op nog geen 5 minuten loopafstand van de praktijk bevindt. Doordat we de hele sessie buiten zijn, ervaar je vanzelf een fris hoofd en een frisse kijk op jouw situatie. Ook helpt de natuur jou om te ontspannen en ontladen, daar hoef jij zelf helemaal niets voor te doen. De natuur oordeelt namelijk niet, waardoor jouw verhaal en jouw emoties er gewoon kunnen en mogen zijn.

Tijdens de wandeling doen we tussentijds een korte bezinningsoefening, waarbij we stil staan bij wat er op dat moment door je heen gaat. Dit zorgt voor ruimte, zodat spanningen makkelijker losgelaten kunnen worden. Aan het einde van de wandeling lopen we een paar minuutjes in stilte, zodat er ruimte is om het gesprek en de nieuwe inzichten op je te laten inwerken.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik de stap gezet heb om een afspraak met Judith te maken. Na jaren van hele heftige emoties merk ik dat het verdriet eindelijk een plek krijgt. De manier hoe Judith met mij omgaat past erg goed bij mij. Ik voel me begrepen en veilig, wat voor mij heel belangrijk is omdat ik normaal erg gesloten ben. Ik weet dat ik met de hulp van Judith uiteindelijk mijn eigen emoties beter aankan en deze kan dragen.

Jorrith

30 jaar

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten