Vrouwencirkel

Heb jij behoefte aan:

  • Contact met ‘gelijkgestemden’?
  • Je verhaal doen, zonder oordeel van anderen?
  • Luisteren en gewoon even niets moeten?
  • Een moment van aandacht voor jezelf?
vrouwwebs

Doe dan mee met de maandelijkse vrouwencirkel.

Elke nieuwe maan komen we met een kleine groep vrouwen samen om te mediteren en te verbinden, met onszelf en elkaar. Om naar elkaar te luisteren en onze verhalen te delen. Niets moet, alles mag. Als je niets wilt vertellen is dat ook helemaal oké, de avond wijst vanzelf wat mag gebeuren.

Kom je ook? Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Locatie:          Gezondheidscentrum Meerlo
Tijd:                19.30 uur – 21.30 uur
Data:               3 juni en 2 juli
Bijdrage:         € 15,00 incl. thee

Je hoeft niet alle data mee te doen, je mag ook gewoon één keer komen. Geef je van tevoren wél even op via info@judithhendrix.nl, dan ontvang je de verdere informatie.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik de stap gezet heb om een afspraak met Judith te maken. Na jaren van hele heftige emoties merk ik dat het verdriet eindelijk een plek krijgt. De manier hoe Judith met mij omgaat past erg goed bij mij. Ik voel me begrepen en veilig, wat voor mij heel belangrijk is omdat ik normaal erg gesloten ben. Ik weet dat ik met de hulp van Judith uiteindelijk mijn eigen emoties beter aankan en deze kan dragen.

Jorrith

30 jaar

 Gezondheidscentrum 't Raadhuis
Raadhuisplein 2 - 42
5864 EH Meerlo

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten