Online Coaching

Heb jij dat ook weleens? Je zit ergens mee en een gesprek met een goede vriendin is niet voldoende. Je wilt graag wat ondersteuning, alleen heb je geen behoefte aan een traject om aan jezelf te werken. Je wilt gewoon een handvat of inzicht waar je meteen iets aan hebt. Een steuntje in de rug, zodat jij weer verder kunt op jouw pad.

Herkenbaar?
Dan is Online Coaching iets voor jou! Je kunt kiezen uit de volgende twee opties:


WhatsApp Coaching
Hoe werkt het?
Je stuurt mij een (spraak)bericht via WhatsApp met jouw vraag, waar jij tegen aan loopt óf iets waarover je wil sparren. Ik luister of lees jouw bericht en stem me op jou af. Aan de hand daarvan voel ik wat past in jouw situatie en stuur je binnen een werkdag een reactie terug.

Wat kun je verwachten?
Je ontvangt een persoonlijk bericht, afgestemd op jou, dat je verder helpt op jouw pad:

  • Een vraag die je aan het denken én voelen zet;
  • Een spraakbericht met een mooie boodschap;
  • Een coachinstrument waarmee jij aan de slag kunt;
  • Een inzichtkaart met een persoonlijke boodschap.

Wat is jouw investering?
Voor een eenmalig persoonlijk bericht betaal je 15 euro middels een Tikkie.


Videobellen
Hoe werkt het?
Op een afgesproken tijdstip bellen we met elkaar via WhatsApp. Videobellen is net wat persoonlijker dan WhatsApp Coaching, omdat we elkaar live kunnen zien. Gezichtsuitdrukkingen onthullen heel veel en uiteraard werk ik daar ook mee.

Wat kun je verwachten?
Videobellen lijkt veel op een ‘normale’ coachsessie, alleen bevinden we ons fysiek niet in dezelfde ruimte. Jij vertelt aan het begin van het gesprek waar je mee worstelt. Ondertussen stem ik me af op jouw vraag en voel ik intuïtief aan welke interventie daarbij past. Hierbij kun je denken aan:

  • Een geleide meditatie;
  • Een visualisatie;
  • Een goed gesprek;
  • Een passende coaching tool;
  • Een (vervolg)opdracht waarmee jij zelf aan de slag kunt.

Wat is jouw investering?
Het tarief voor videobellen bedraagt 1 euro per minuut en betaal je eenvoudig middels een Tikkie. Als jij dat fijn vindt kun je van tevoren aangeven hoe lang je wilt bellen, dan houd ik daar rekening mee. Zo bepaal jij dus zelf wat je aan het gesprek wil uitgeven.

Online coaching bij Judith is heel fijn. Ik was opzoek naar een soort coaching die ik kon inzetten als ik het nodig had en die niet per se 1 uur of langer hoefde te duren. Iets wat je meer kon afstemmen op wat jij persoonlijk nodig hebt. Precies dit heb ik gevonden bij Judith. Als coach vind ik Judith heel fijn. Ze stelt de juiste vragen, open en zonder oordeel. Verder is Judith heel flexibel en staat ze open om het traject aan te passen aan wat er op dit moment speelt. Kortom, ik ben heel blij dat het zo kan en dat ik thuis met een kopje thee kan video bellen met Judith en een coaching sessie kan doen. Het is niet veel anders dan dat je elkaar live zou ontmoeten. Dankjewel lieve Judith!

Julie

31 jaar

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten