Workshop Landen in je lijf

Wil jij leren hoe je in contact kunt komen met je gevoel en je lijf? Dan is deze laagdrempelige workshop iets voor jou!

Tijdens deze interactieve workshop maak je in één avond kort kennis met Mindfullness, leer je om te Focussen en neem ik je mee op reis naar het Droombeeld van jouw Toekomstige Ik.

In deze workshop gaan we vooral Doen, Voelen en Ervaren, zodat jij even uit je hoofd en uit jouw denken komt. Klinkt dit eng? Dat valt wel mee, want alles gaat op jouw eigen tempo en er gebeurt niets wat jij niet prettig vindt.

Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan!!

 

Praktische informatie

Datum:

Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur

Adres: Venloseweg 133, 5993 PH Maasbree

Kosten: € 25,00

Aantal: Max. 6 deelnemers

 Smidseplein 3E, 5961 XA Horst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, krijg je een gedeelte van het consult vergoed door je zorgverzekeraar.

Logo BATC
NGNL
CAM COOP

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten