Werken op donatiebasis.

Al een tijdje speel ik met de gedachte om op donatiebasis te gaan werken. Geen vaste prijs meer voor een sessie. Je geeft gewoon wat het jou waard is. De ene sessie is immers de andere niet, dus waarom zou het bedrag moeten vaststaan?

Voor deze maand komt de normale vaste prijs van 75,- voor een sessie dus te vervallen en kies jij het bedrag helemaal zelf. Ook al verzint mijn ego allerlei verhaaltjes en excuses, mijn Ziel wordt hier super enthousiast en blij van. Dus doe ik het gewoon!! 🙂

Wat maakt jouw Ziel blij?
En welke verhaaltjes verzint jouw ego om je daarvan te weerhouden?

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten