🐝 FOCUS 🐝

Een tijdje geleden had ik een heldere droom waarin ik drie duidelijke boodschappen mocht ontvangen. Graag deel ik ze met je, omdat ik me kan voorstellen dat ze jou ook verheldering kunnen bieden:

1. Kies elk moment Liefde.
2. Gedachten bepalen je Focus.
3. Leer herinneren wie je werkelijk Bent.

Inmiddels ben ik een prachtig boek aan het lezen waarin ditzelfde principe naar voren komt. De droom was dus écht voorbestemd, zo gaaf! Wat ik me door hierdoor weer herinner, is dat mijn gedachten voor een overgroot deel bepalen hoe ik me voel.

Een korte test…
Waar zijn jouw gedachten NU?
En hoe voel jij je NU?

Merk eens op hoeveel verband je kunt leggen tussen deze twee. Grote kans dat wanneer je een vervelende gedachten hebt, jij je ook vervelend voelt. Terwijl wanneer je liefdevolle gedachten hebt, jij je waarschijnlijk prettig voelt. Nogal logisch, denk je nu wellicht. In zekere zin is het dat ook. Alleen in hoeverre ben jij je gedurende de dag bewust van jouw gedachten?

Het is de kunst om je allereerst bewust te zijn van je gedachten. Dat vraagt al een heldere oplettendheid en Focus. Daarnaast is het van belang om te kijken dat, áls je vervelende gedachten hebt, hoe je deze focus kunt verleggen. Wat absoluut niet inhoudt dat jij je niet ‘slecht’ mag voelen. Het is juist heel belangrijk om ruimte te geven aan je gevoelens, want ze zijn jouw richtingaanwijzer. Als jij je onprettig voelt wéét je namelijk hoe het ervoor staat met jouw gedachten. Van daaruit kun je een switch maken en kiezen voor een fijnere, meer liefdevolle gedachte.

Kies daarbij dan wel voor een gedachte die binnen jouw vibrationeel bereik ligt. Daarmee bedoel ik dat het geen zin heeft om, als je je verdrietig voelt, te denken ‘ik ben zo vrolijk’. Deze gedachte ligt op dat moment buiten jouw bereik. Het gaat erom dat je een gedachte vindt die past bij jouw staat van Zijn én deze lichter maakt, al is het maar voor een mini beetje. Vanuit die verandering ontstaat namelijk de switch.

Klinkt dit interessant voor je?
Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken in dit bewustwordingsproces?

Met alle liefde ondersteun ik jou hierin. Ik weet namelijk hoe het voelt om ‘vast’ te zitten in je hoofd of om te blijven piekeren. Leuke bijkomstigheid: in de maand juni werk ik op donatiebasis. Dus je mag zelf bepalen hoeveel een sessie jou waard is. 🙂

Liefs,
Judith 💕

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten