Ruimte maken

Ken je dat?
Je bent op zoek naar iets. Een antwoord, een inzicht, een oplossing… Maar je kunt het niet vinden. Denk je. Je zoekt je te pletter en toch lukt het niet. Je snapt er niks van, want je doet toch je best?! Je raakt zelfs een beetje geïrriteerd of verdrietig en neemt het jezelf vervolgens ook nog eens kwalijk dat het je niet lukt. Uiteindelijk resulteert dit erin dat je in je hoofd kruipt, omdat je al die nare gevoelens niet wil.

Herkenbaar?
Dan heb ik een hele eenvoudige en super effectieve tip voor je. Maak ruimte! Ik hoor je denken. Huh? Ruimte maken, wat bedoel je daar nou weer mee?! Nou, heel simpel! Het ‘antwoord’ is namelijk net zo hard op zoek naar jou, dan jij naar het antwoord. De enige reden dat jullie elkaar nog niet hebben gevonden is omdat jij zo in je hoofd zit. Of omdat je zo je best doet. En zo vol zit. Het antwoord kan niet bij je komen omdat er geen plek is, het ontbreekt aan ruimte.

Als je nog steeds aan het lezen bent, dan ben je vast nieuwsgierig hoe je dan ruimte maakt. Dat kan op ontelbaar verschillende manieren:Door stil te zijnTe ademenZitten, liggen, of wandelenJe hoofd te legenDoor te rustenOntspannen, lachen, dansenMediterenObserverenDoor yoga te doen
En ga zo maar door. Er zijn eindeloos veel manieren die je kunnen helpen in het maken van ruimte. Maar vooral door niet teveel te ‘doen’ en meer te ‘zijn’. Te zakken IN die ruimte die ontstaat. Wellicht zijn er voor jou hele andere dingen die je helpen om ruimte te maken, dat kan best.

Experimenteer er lekker mee, super leuk!Ben jij er al achter welke manier van ruimte maken bij jou past? Laat het me gerust weten.

Mooie dag! 

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten