Hoe meer we ons bewust zijn van onze gedachten, hoe meer we kunnen (in)zien dat we ZELF onze werkelijkheid creëren. Wat je aandacht geeft groeit.

Dat bracht mij op het volgende idee: een wensenlijst maken met daarop de kenmerken van de ‘ideale klant’ voor mijn coachingsessies.
Zodat het Universum nóg beter weet wat ik wens.
Leuk he?!

Benieuwd of wij een match zijn? Check dan onderstaand lijstje maar eens.

Mijn ideale klant is:
– zelfbewust 
– vrouw 
– 16 – 66 jaar 
– sensitief.
– gaat ervoor 
– durft te openen 
– vrijgevig 
– krachtig 
– eigen-wijs.
– in zielscontact 
– open.
– eerlijk 

Herken jij jezelf hierin?
Dan ben ik benieuwd wanneer wij elkaar gaan ontmoeten. 🙂

Zo, genoeg ‘gewerkt’.
Nu ga ik lekker achteroverleunen en het Universum voor me laten werken!
Let the magic begin…

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten