Hee mooie vrouw,

Wellicht heb je meegekregen dat ik deze week een Home Retreat volg. En het is zoooo gaaf dat ik mijn ervaringen wel met je móet delen! Met een prachtige groep vrouwen onderzoeken we alles rondom het thema sensualiteit en vrouwelijkheid. WoW! Het is bizar mooi wat hierin allemaal vrijkomt. Blokkades, overtuigingen, weerstanden enz. En wat ik zo bijzonder vind is dat we ons zo enorm in elkaar herkennen.

Lees maar eens mee wat er allemaal voorbijkomt rondom de thema’s plezier, vreugde, sensualiteit en vrouwelijkheid.

– Het is niet nuttig.
– Ik ben niet mooi genoeg.
– Ik verdien het niet.
– Wie denk ik dat ik ben.
– Bang om ‘teveel’ te zijn.
– Een ander is vast beter.
– ….

Het raakt mij om te ervaren dat wij vrouwen ZO in hetzelfde schuitje zitten.
Hóe mooi is het dus om al deze blokkades, weerstanden en negatieve overtuigingen SAMEN vrij te maken? Ik vind het in ieder geval fantastisch en geniet van deze ontdekkingsreis.

Wil en durf jij deze uitdaging ook aan te gaan?
Op 4, 6 en 8 mei geef ik retreat waarin ik jou meeneem in het verwelkomen van meer plezier en vreugde in je leven. Ik beloof je, het wordt een prachtige reis die we SAMEN zullen maken. Ik zie er enorm naar uit jou te mogen verwelkomen.

Heel veel liefs,
Judith

Data: 4 – 6 – 8 mei
Tijd: 10.00 – 11.00
Opgave/info: stuur me een bericht.

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten