Het was best wel even wennen om een Online Programma te starten. Helemaal in m’n eentje voor de camera en zonder ‘echte’ interactie met de deelnemers. Ik merkte dat ik weerstand had tegen deze manier van werken en besloot júist daarom het te doen. Zodat ik ervan kon leren, kon groeien.
 
Nu ik terugkijk op deze driedaagse ben ik zó blij dat ik de stap gezet heb. Ik vond het superfijn en kreeg ook nog eens hele mooie reacties van de prachtige vrouwen die meededen. Het meest bijzondere was dat ik het helemaal niet gek vond om mezelf terug te zien op beeld. Sterker nog, ik vond het leuk! Dit was zo’n openbaring waarvoor ik intense dankbaarheid voel omdat mijn ziel weer heeft mogen groeien.
 
De reden dat ik dit verhaal met je deel is om jou óók te inspireren. Wellicht geeft het jou nét dat zetje om te doen wat jij spannend vindt. Hoe klein het ook mag zijn, doe het! Echt, als je erop terugkijkt geeft het je zo’n heerlijk gevoel. Los van het resultaat, want daar gaat het écht niet om. Het hoeft niet perfect te zijn.
 
Met deze heerlijke ervaring op zak bruisen de ideeën al voor een volgend online programma. Wil jij meer weten of je alvast opgeven? Let me know!
 
Mooie zaterdag en veel liefs,
Judith 💕

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten