Heb jij moeite om bij jezelf te blijven in deze tijd?
Voel je dat er (energetisch) veel gaande is?
Ben je onrustig, gejaagd of woon je zo’n beetje in je hoofd?

Dan heb ik een eenvoudige en super effectieve tip voor jou. Wandel op blote voeten. Echt, het helpt! En het zet je (letterlijk) met beide benen op de grond. Stevig verankerd en verbonden met de aarde. 🌎🌳❤️

👣 Door je voeten zo te voelen wordt je aandacht automatisch verplaatst naar je lichaam en alles wat daar te voelen is.

👣 Je bent veel bewuster aanwezig in het moment.

👣 Al je zintuigen worden geprikkeld wat zorgt voor een levendig gevoel.

👣 Je voetzolen bevatten reflexpunten die corresponderen met je lichaam, zodat je jouw lijf (vanbinnen) masseert.

👣 Omdat je op blote voeten loopt, ga je vanzelf vertragen.

👣 De natuur helpt jou om spanning te ontladen. En dat gaat helemaal vanzelf, daar hoef jij niks voor te doen.

Hopelijk heeft dit jou geïnspireerd om een wandeling te maken. Al is het maar een rondje in je eigen tuin. 🍀❤️🍀

Have fun! ☀️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten