Soms ontstaan er wel hele creatieve dingen tijdens de voorbereidingen van een sessie! 🙃

Vaak is het een gevoel dat ik meeneem, of schrijf ik een gedichtje voor de persoon die de sessie volgt. Gisteren kwam er plots een tekening uit. Ik verbaasde mezelf, omdat ik helemaal niet zo’n tekenwonder ben. ✏️
Des te mooier was het dat de tekening precies bleek te kloppen met de thematiek uit de sessie.

Dankbaar dat ik een kanaal mag zijn voor de mooie boodschappen van het Universum. 🌙✨

Benieuwd wat jouw boodschap zou zijn? Neem contact met me op.

Ik ben er voor je. ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten