Collectieve heling

Er gebeurt veel in deze tijd, zowel IN ons Zelf als om ons heen. Voor mij laat deze situatie zien dat Moeder Aarde aan het helen is. We verwerken op dit moment collectief oude trauma’s die diep in onze kern liggen opgeslagen. Het virus bevindt zich niet voor niks in onze longen, want klachten in dit gebied duiden vaak op oude pijn, angst en verdriet die daar liggen opgeslagen. Tenminste, zo kijk ik er tegenaan.

Het kan daarom ook best zijn dat jij de afgelopen dagen fysieke ongemakken ervaart die je niet direct kunt plaatsen. Zeker als je (hoog)gevoelig bent. Je merkt een energetische transformatie op IN je lijf en dat voelt niet altijd prettig. Grote kans dus dat wat je ervaart niet ‘van jou’ is, maar een uitwerking van de collectieve stukken die nu worden doorleeft. En ja, als deze collectieve stukken JOU raken wil dat zeggen dat jij dus ook nog wat op te schonen hebt. J

Zelf merk ik al een aantal dagen een stekende pijn op tussen mijn schouderbladen en in mijn longgebied (verder voel ik me gezond). Toen ik hier in meditatie met aandacht naartoe ging, mocht ik een visioen ontvangen dat mij een heftige en pijnlijke gebeurtenis uit een vorig leven toonde. De pijn van toen zat blijkbaar nog opgeslagen in mijn huidige systeem en wil gezien worden. Door deze pijn volledig de ruimte te bieden, mocht ik dit stuk IN mezelf helen. Zo dankbaar en mooi!

Deze tijd nodigt ons dus uit om oude ballast op te ruimen. Alle zwaarte die zich nog IN ons bevindt mag worden getransformeerd naar licht en liefde, zodat de trilling van de aarde kan worden verhoogd.

Ben jij bereid om jouw eigen aandeel te laten transformeren? Dan heb ik iets moois voor je. Er is een mooie geleide meditatie in de maak die jou hierin liefdevol kan ondersteunen. De meditatie richt zich op het opschonen van je longgebied, zodat alles wat jij niet meer nodig hebt kan worden loslaten. Stuur me een bericht als je deze meditatie wil ontvangen, dan neem ik contact met je op.

Ik ben er voor je. ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten