ga nu maar naar binnen
luister en laat Zijn
verbind je met de stilte
onthecht van alle schijn

zie jouw pure schoonheid
je wijsheid komt van binnen
laat jouw hart maar spreken
en leer jezelf beminnen

voel jouw eigen waarheid
geef ruimte aan jouw grens
laat alles er maar zijn
precies dát maakt jou mens

zie jij in deze handreiking
een liefdevol gebaar
durf jij jezelf te openen
of voel je gevaar

hierin is geen goed of fout
alles mag er zijn
geef het maar bestaansrecht
de liefde én de pijn

je hoeft ‘het’ niet te weten
een keuze wordt gemaakt
blijf IN jou observeren
en voel maar wat JOU raakt

dus ga nu maar naar binnen
ja, dat kan ook buiten
en luister eens of IN jouw hart
de vogeltjes nog fluiten

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten