In tijden als deze worden we uitgenodigd om verder te kijken dan onze maskers. We worden uitgedaagd om te voelen wat er daadwerkelijk IS. Ook al is dat niet fijn, onprettig of zelfs beangstigend. Het IS er toch wel.

Dus laten we met z’n allen ruimte creëren. Ruimte voor dat wat er IN jou leeft. Laten we ruimte maken voor alles wat we hebben verstopt of genegeerd. Laten we het bestaansrecht geven. Het mág er zijn.

Want wat IS er eigenlijk, achter die maskers? Wanneer de sluiers worden opgetrokken of muurtjes worden afgebrokkeld? Wat zie jij dan, wat voel jij dan? Wat blijft er over?

Om dit te ontdekken nodig ik je uit voor het volgende. Ga met je partner (of iemand anders die je liefhebt) tegenover elkaar zitten. Leg je rechterhand op elkaars hart en je linkerhand op de hand van de ander, dus op je eigen borst. (Wanneer je deze oefening met niemand kan of wil doen, kun je ‘m ook alleen voor de spiegel doen). Voel de verbinding en kijk elkaar (of jezelf) aan. En spreek dan uit waar je bang voor bent. Benoem je angsten, zonder dat je elkaar onderbreekt. Laat elkaar uitspreken en voel gewoon eens wat dit met je doet…

Deze oefening helpt om ruimte te maken en los te laten. Want door bestaansrecht te geven aan dat wat IS, kom je altijd – altijd uit op Liefde. ❤️

Veel plezier!

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten