Soms moet je gewoon iets doen wat je eigenlijk super spannend vindt…
Dat deed ik afgelopen weekend samen met m’n lieverd, toen ons kleine meisje lekker in dromenland was. ✨

Het proces werd de dagen ervoor al flink in gang gezet, want er gebeurde iets waardoor ik gevoelens van jaloezie opmerkte. Niet fijn, wel interessant om te onderzoeken. Dat deed ik en het mooie was dat ik ontdekte dat die jaloezie juíst ontzettend waardevol was voor me. Op het moment dat ik het gevoel volledig de ruimte gaf, zag ik dat het me iets belangrijks wilde vertellen. Meteen verdween de jaloezie en transformeerde deze in een duidelijke richtingaanwijzer op mijn pad. Zo bijzonder!

En zo gebeurde het dat een diepe wens van me in vervulling ging. Mijn eerste echte geleide meditatie, opgenomen als podcast. En wel begeleid door prachtige gitaarklanken van m’n liefste. Zo dankbaar dat dit mocht ontstaan!

Ben jij benieuwd naar onze podcast? Binnenkort komt ie online! ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten