De reis van je ziel

Elke ervaring die je opdoet draagt bij aan de reis van je ziel. Ook negatieve ervaringen hebben je veel te bieden. Pijn die je nu ervaart is als een steen die in het water valt en vele rimpelingen veroorzaakt aan de oppervlakte. Het effect van een pijnlijke of traumatische ervaring trekt rimpels door de tijd heen en op andere momenten en plaatsen zul je die rimpels gewaarworden en zul je die ervaring gaan begrijpen en op waarde schatten. Het begrip dat je later ontwikkelt, zal als een balsem naar het verleden terugkeren en oude wonden helen.

Uit: De verboden vrouw spreekt – Pamela Kribbe

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten