Back to work

Tja, hoe doe je dat eigenlijk als je zo’n heerlijke, kersverse baby in huis hebt? Ik vind dat best ‘een dingetje’ hoor! Er wordt vaak luchtig over gedaan maar voor mij is het niet niks. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik al heel wat tegenstrijdige gevoelens heb ervaren rondom dit thema, en vele vrouwen met mij. Enerzijds wil de moeder in mij haar oer-gevoel volgen en thuisblijven voor ons meisje. Anderzijds wil ik lekker aan de slag, tijd voor mezelf en m’n fijne werk. Dan is er nog een derde deel in mij dat zo nu en dan een schuldgevoel ervaart wanneer het kiest voor het één of voor het ander. Snap jij het nog? Nou, ik vind het soms best verwarrend.

Toch voel ik, wanneer ik afstem op mezelf, een intens en diep verlangen om mijn missie uit te dragen: VROUWEN THUISBRENGEN IN ZICHZELF. Want als je écht afstemt op je Zelf – op jouw Ziel – dan maak je contact met een enorme, eindeloze wijsheid die alle antwoorden heeft. Het is mijn missie jou te ondersteunen om contact te maken met die diepe wijsheid IN jou. Dit is dan ook precies waarvoor ik de deur weer open zet. De deur van mijn nieuwe praktijkruimte aan huis. Voel je welkom!

Ik ben er voor je.

Liefs, Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten