Onlangs las ik een prachtig stuk over de tuin van je natuurlijke zelf. Zo mooi dat ik het graag met jullie deel.

“Je hoeft er niet naar te streven een ‘goed mens’ te zijn, je bent van nature goed. Maar het ‘goed zijn’ wat je van nature bent is niet het aangeharkte tuintje dat jij je wellicht voorstelt. In de tuin van je natuurlijke zelf stormt het soms en dan weer is het windstil. Soms schijnt de zon en soms regent het dagenlang. Het is er net als in de wilde natuur; het is er niet netjes en voorspelbaar. Je natuurlijke zelf is levensecht.

Als je de dynamiek van je innerlijk leven – met al je gevoelens en emoties – ervaart als iets wat goed en natuurlijk is, wil je ze veel minder controleren. Dat komt jouw innerlijke tuin onmiddellijk ten goede. Deze tuin kent namelijk zijn eigen wetten en ritmes en weet precies hoe hij in balans moet blijven. Laat daarom boosheid toe. Laat ontevredenheid, opstandigheid, intense verlangens, verdriet en angst er gewoon zijn. Alleen zo kun je jezelf goed leren kennen. Heb respect voor wie je bent, voor jouw unieke aard.”

Uit: De verboden vrouw spreekt – Pamela Kribbe

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten