Stap voor stap in het moederschap

Moeder Zijn brengt mij, net als elke moeder, uitdagingen en mooie lessen. Er bestaan geen pasklare antwoorden of oplossingen en daarmee is het telkens weer afstemmen op het moment. Op mijn gevoel en intuïtie. Ik mag steeds weer ervaren dat het zo ontzettend belangrijk is om hierin mijn eigen proces te volgen op het tempo dat bij mij past. Dat kan niemand anders voor me doen, want het is ‘mijn’ weg. Mijn ziel die heeft gekozen voor dit pad, dit leerproces, en diep vanbinnen wéét ik dat. Niets hoeft overhaast te worden en (ver)oordelen is onnodig. Telkens weer mag ik kijken naar wat zich aandient en wat het in mij losmaakt. Het (door)zien is voldoende. Want wanneer er licht mag schijnen op alle delen, zowel donker als licht, worden deze als vanzelf getransformeerd. En zo gaat alles stap voor stap en dat is helemaal oké.           

Of je nu moeder bent of niet… Gun jij jezelf ook de rust om jouw pad te bewandelen, stap voor stap en op jouw tempo? ❤

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten