Gisteren was een bijzondere dag, in vele opzichten. Tijdens een wandeling langs de Maas mocht ik dit mooie tafereel aanschouwen. Daarnaast was er plots een moment van loslaten én was ik even ‘instrument’ van het Universum toen deze stroom woorden door me heen kwam. Wellicht herken je er iets in..? ✨

alles valt samen
opeens komt het binnen
vanaf het einde
opnieuw beginnen

machteloos dankbaar
akelig echt
eerlijk gekeken
een verbroken gevecht

dit is het dan
precies wat IK wil
het begin van een einde
zo oeroud en pril

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten