Daar is ze dan!! Op 3 november is onze prachtige dochter Veer geboren. Ruim zes weken geleden alweer, en wat is er veel gebeurd in die periode! Onze wens om thuis te mogen bevallen is uitgekomen. Om 10.50 uur in de ochtend hebben we haar zelf mogen ontvangen, in bad en hands off, precies zoals we gehoopt hadden. Een prachtig moment dat veel in mezelf heeft bewogen. 

Op dit moment genieten we volop van onze tijd samen en het verlof. Wanneer precies ik weer aan het werk zal gaan weet ik nog niet. We volgen zoveel mogelijk het moment en dat zal vanzelf uitwijzen hoe het loopt. Wat ik wél weet is dat ik mijn werkzaamheden als vrouwencoach ga uitbreiden. Nu ik zelf heb mogen meemaken hoe bijzonder een natuurlijke zwangerschap en een vrije geboorte zijn, wens ik dit met heel m’n hart ook andere vrouwen toe. De begeleiding hiervan zal ik dus binnenkort ook aanbieden. Meer info volgt uiteraard, maar nu eerst genieten van ons mooie meisje… 

Heel veel liefs en tot gauw!

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten