Vanochtend had ik een sessie met een mooie vrouw die al een tijdje bij me komt. Ze vertelde dat ze het idee had steeds weer terug bij af te zijn en zich daardoor niet fijn voelde. Rust nemen en ontspannen ging haar moeilijk af. Ze wilde ‘vooruit’, alleen wist ze niet hoe. Al met al zorgde met name haar hoofd ervoor dat ze hier last van had.

We deden samen een ontspanningsoefening die ervoor zorgde dat ze wat meer in haar lijf kon zakken. Na een kort gesprek besloot ik de Body Drum Release met haar te doen, een oefening die ontspanning biedt waardoor waardevolle inzichten uit je onderbewuste kunnen binnenkomen. We deden een paar drumsessies en de doffe blik in haar ogen veranderde in twee stralende en helderblauwe ogen die me aankeken en zeiden: “Ik ga op ontdekkingsreis! Ik mag stappen zetten, dingen uitproberen en ontdekken wie IK ben en wat IK leuk vind. Ik hoef ook helemaal niet precies te weten hoe, al voel ik nu wel het vertrouwen dat ik word geleid op mijn pad. En dat voelt goed!”

Wil jij ook op ontdekkingsreis naar jezelf? Neem dan gerust eens contact met me op. Ik ben er voor je.

Liefs, Judith ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten