“Ze zeggen wel dat ik mijn moedergevoel moet vertrouwen, maar volgens mij kan ik dat gewoon niet. Ik weet toch ook niet wat dat is en wat ik voel?!”

Met deze woorden gingen we het kennismakingsgesprek in. Anderhalf uur later ging deze prachtige, kersverse moeder rustig en ontspannen de deur uit. Daarbij had ze mooie inzichten op zak, die ze vanuit haar eigen wijsheid in een geleide meditatie mocht ontvangen. 

“Ja, ik weet het diep van binnen ook wel. Het mag gewoon gaan zoals het nu gaat. En ik ben óók een goede moeder als ik er voor mezelf ben.” 

Wauw! Zo bijzonder dat ik vrouwen mag ondersteunen om contact te maken met de diepe wijsheid in zichzelf.

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten