Wat was jouw laatste gedachte?
En in hoeverre was die liefdevol?

De meesten van ons vermijden het innemen van voeding en middelen waarvan we weten dat ze schadelijke bijwerkingen hebben. Toch zijn we meestal niet zo kieskeurig wat betreft onze gedachten, en zijn we ons net zomin bewust van de vergiftigende uitwerking die deze op ons welzijn kunnen hebben. Het is daarom interessant om jouw gedachten eens onder de loep te nemen.

Wil jij jouw gedachtewereld ‘gezond’ maken?
Leren om meer liefdevolle gedachten te hebben?

Begin dan eerst gewoon eens met het observeren van je gedachten. Al is het maar 5 minuutjes per dag. Ga gewoon eens zitten en wees je bewust van hetgeen je NU denkt. Zonder dat je het meteen probeert te veranderen. Pure bewustwording is de sleutel.

Wil leren om jouw belemmerende gedachtepatronen en jouw algehele welzijn vergroten? Met alle liefde ondersteun ik jou in dit proces! ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten