Voel jij je snel verantwoordelijk en neem jij de zorgen van anderen op jouw schouders? Lees dan verder!

Als (hoog)gevoelig mens weet ik hoe dit is en ik trap zelf ook nog weleens in deze valkuil. Gisteren kwam er echter een prachtig inzicht tot me, dat ik graag met je deel.

“Er wordt voor iedereen gezorgd, niemand uitgezonderd. Dat hoef JIJ helemaal niet zelf te doen. Het is dan ook niet helpend om andermans pijn of angst op je te nemen. Wanneer dit inzicht IN jezelf is verankerd, kun jij in JOUW rol stappen. Je rol als partner – dochter – zoon – moeder – vader. Zodat je op JOUW plek in het systeem kunt functioneren.

Hoe fijn en geruststellend is dat?! Telkens als jij gelooft dat je moet zorgen voor de pijn of angst van een ander, sta jij het magische proces van draagkracht in de weg. Dus… Durf jij het Universum te LATEN zorgen, voor jezelf en de ander, zodat ieder zijn eigen proces kan doorlopen? Je zult ervaren dat zo het gevoel van verantwoordelijkheid in jou wordt losgelaten, want het is niet van JOU. Jij bent onschuldig. Er wordt voor jou gezorgd. Er wordt voor ons allemaal gezorgd.”

Voor mij is dit, opnieuw, een eyeopener en wellicht resoneert het verhaal ook voor jou. Zelf voel ik een intense dankbaarheid dat er voor me wordt gezorgd, altijd. Ook al lijkt dat met momenten niet zo.

Wil jij dit vertrouwen IN jezelf ontdekken of juist versterken? Met alle liefde ondersteun ik jou in dit proces.

Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten