Wees eens heel eerlijk naar jezelf, dat kun je best.

Als je terugkijkt op jouw leven, waar hoop jij dan ergens nog op een verbetering of verandering van de situatie zoals die toen WAS?

Het hopen op verandering is het niet accepteren van wat is. Daar is niets mis mee, alleen het zorgt ervoor dat je vast blijft zitten in een oud patroon. Je bent niet VRIJ. Het onder ogen zien van het verleden, puur zoals het IS, geeft daarom zó ontzettend veel verlichting. Het is tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden met vergeving. Vergeving van jezelf, van de ander of van een bepaalde omstandigheid of situatie. Dat kan moeilijk zijn en kost soms tijd weet ik uit ervaring.

Wil jij graag vergeven, loslaten en je weer vrij voelen? Neem dan contact met me op. Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten