Vannacht droomde ik dat mijn auto niet tot stilstand kwam. We reden nog langzamer dan stapvoets, maar écht stilstaan lukte niet waardoor het voertuig allerlei beschadigingen opliep. Zelfs al IN deze droom realiseerde ik me dat dit een heel belangrijk inzicht voor me was. Om geen ‘beschadigingen’ op te lopen was het noodzakelijk om tot stilstand te komen. Niet alleen in de droom, maar vooral ook in mijn dagelijks leven.

Vanochtend tijdens een meditatie focuste ik me op deze droom. Ik vroeg aan het Universum: Wat is er nodig? Het antwoord kwam heel helder tot me. “Neem je rust en kom tot stilstand.”

Telkens weer ben ik verbaasd én ontzettend dankbaar wanneer ik zulke mooie inzichten krijg via mijn dromen. Gewoon, door er voor het slapen gaan om te vragen.

Wat heb jij vannacht gedroomd en welke wijsheid zit daar voor jou in verpakt? ✨ 

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten