Stel je eens voor …

Dat je vanaf nu niet meer uitgaat van imperfectie en gemis. Dat je het idee van de kracht van intentie en gedachten loslaat. Dat je niet meer denkt dat er iets verbeterd, hersteld of geheeld moet worden. 

Welke kracht komt er dan vrij? ✨

Ik geloof dat als we de fixatie op de maakbaarheid van het bestaan durven los te laten en de vraag “Wat wil ik van het leven?” vervangen door de vraag “Wat wil het leven van mij?” een grote kracht in het Universum vrijkomt. Veel krachtiger dan alles wat we met bewuste focus van intentie en gedachten kunnen bereiken. Een kracht die enorm onderschat wordt omdat we zó ongelofelijk bang zijn voor het verlies van controle en zeggenschap. 

Uit: De helende kracht van acceptatie, Annemarie Postma

Ik ben het met Annemarie eens. Het geeft namelijk zoveel ruimte als je durft los te laten wat jij wil en het leven vóór je laat werken. Dat ervaar ik telkens weer wanneer ik me overgeef aan het moment, aan dat wat IS. 

Dus… Wat wil het leven van jou? ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten