Sinds kort mag ik een prachtige vrouw begeleiden in het proces rondom haar wens om moeder te worden. Al jaren wil ze dolgraag kinderen, alleen die wens is nog niet uitgekomen. 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een vrouw niet zwanger kan worden. Op zowel medisch, psychisch, emotioneel als energetisch kunnen er blokkades zijn ontstaan die een eventuele zwangerschap bemoeilijken. Nu ben ik geen dokter, maar het is wel mijn kracht om te kijken wat er lichamelijk, emotioneel en met name energetisch mag worden opgeschoond. 

Vanmiddag heb ik samen met deze vrouw haar baarmoeder energetisch gereinigd. De baarmoeder is namelijk een bron van ontvankelijke energie. Hierdoor is ze niet alleen op een positieve manier ontvankelijk, maar ook voor negatieve en emotionele ladingen. Spanningen, stress en niet-geuite emoties worden opgeslagen in het lichaam, vaak in het bekkengebied. Het kan dus zomaar zijn dat deze spanningen een zwangerschap belemmeren. 

Door in de behandeling samen te kijken wat losgelaten mocht worden, hebben we het gebied van de baarmoeder en eierstokken mogen opschonen. Natuurlijk geeft dit geen garantie voor een zwangerschap, maar het zorgt er wel voor dat oude ballast wordt verwijderd en dat er in de baarmoeder een veilige, warme en welkome plek gecreëerd wordt. 

Wil je meer weten over deze behandeling en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. 

Ik ben er voor je! 

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten