Vanaf deze maand ga ik werken met strippenkaarten van drie of vijf behandelingen. Waarom? Omdat ik merk dat je zóveel meer bereikt als jij je committeert aan een traject. Dat klinkt wellicht spannend, dat valt best mee hoor! 

In de afgelopen tijd heb ik een groot verschil opgemerkt tussen de groei die plaatsvindt na één behandeling of na een geheel traject. In een losse behandeling krijg je vaak prachtige inzichten die heel waardevol kunnen zijn. Alleen als je ze vervolgens laat liggen bereik je niet wat jij zo graag wil bereiken, en dat is zonde. In een traject is dat anders en gaan we juist aan de slag met die inzichten, zodat er verandering en groei plaatsvindt.

Dit is dan ook de reden dat ik de strippenkaart introduceer. In het intakegesprek plannen we drie of vijf behandelingen in, net wat past bij jouw hulpvraag en wat voor jou goed voelt. Hierdoor ben jij meer gefocust, gemotiveerd en haak je niet af als het even moeilijk wordt. Want dat is wat er vaak gebeurt. Júist op dat cruciale moment is het van groot belang om door te zetten, je angsten aan te kijken en je pijn te doorvoelen. Misschien klinkt dat eng en dat mag het ook best zijn. Omdat je dan in een traject zit, ben ik er juist op die momenten voor jou.

Wil jij ook groeien op persoonlijk vlak en ben jij bereid om een traject aan te gaan? Neem dan contact met me op.

Ik ben er voor je!

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten