Borsten

Gisteren volgde ik de workshop Vrouwelijkheid en Verbinding, waarin de borsten van de vrouw centraal stonden. Het was een mooie ochtend die voor mij opnieuw bevestigde hoeveel wijsheid er in ons lichaam zit, óók in onze borsten.

Tijdens de workshop werd me duidelijk hoeveel vrouwen zich schamen voor hun borsten. Hoe operaties of borstkanker ervoor kunnen zorgen dat je geen of weinig verbinding hebt met je borsten. Hoe ongewenste aanrakingen ervoor kunnen zorgen dat er jarenlang trauma in je lijf/in je borsten is opgeslagen. Hoe er vaak nog een taboe heerst op het dragen van geen BH. Hoe we onze borsten veroordelen omdat ze te groot of te klein zijn, te slap, te beweeglijk, te puntig enz. Allemaal redenen waardoor we als vrouw geneigd kunnen zijn om ons ‘terug te trekken’ uit onze borsten. Terwijl dat gebied júist zo in verbinding staat met ons hart; met geven en ontvangen. Best pijnlijk dus…

Hoe kun jij nu zelf meer verbinding maken met je borsten? Heel simpel! Door ze aan te raken en te masseren op een manier die voor jou prettig voelt. Wellicht klinkt dat gek, alleen het is heel normaal! Door je lichaam, in dit geval je borsten, aan te raken maak je écht contact.

Wil jij meer weten over je borsten of raakt dit verhaal je op een bepaalde manier? Neem dan contact met me op. 
Ik ben er voor je!

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Gezondheidscentrum 't Raadhuis
Raadhuisplein 2 - 42
5864 EH Meerlo

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten