De innerlijke criticus

We hebben ‘m allemaal. Het stemmetje in ons hoofd dat continu commentaar heeft. Kritiek op wat je zegt, doet en zelfs op wie jij bent. Doodmoe wordt je ervan! Tenminste… als je naar hem luistert.

Deze week mocht ik een aantal vrouwen begeleiden rondom dit thema. Het is een heftige oefening omdat het vaak nogal confronterend is om te zien én voelen wat jouw stemmetje allemaal voor een nare dingen zegt. Toch is het nuttig om het te onderzoeken, want als je ‘m ziet kun je ook met ‘m afrekenen.

Dit is ook wat we tijdens de behandelingen hebben gedaan. Ik zag dat ál deze vrouwen naar hun stemmetje luisterden. Braaf knikkend en gelovend wat het allemaal zegt. Tot het moment waarop ik vraag om er tegenin te gaan. Om tegengas te geven en niet meer braaf te knikken. Wauw, wat een kracht komt er dan vrij! Opeens staat daar een totaal andere vrouw voor me, helemaal in haar kracht en sprekend vanuit haar Zijn. En dat alléén omdat ze besluit niet meer dat nare stemmetje te gehoorzamen.

Wil jij dat ook?
Meer vanuit liefde naar jezelf kijken en korte metten maken met dat stemmetje dat altijd commentaar levert?
Met alle liefde ondersteun ik je in jouw proces.

Ik ben er voor je.

Liefs,  
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten