Internationale Vrouwendag.

Een speciale dag voor iemand die zich vrouwencoach noemt. Tenminste, dat zou je zeggen…. Heel eerlijk? Ik heb er niks mee!

Mijn hoofd zei dat ik er iets mee ‘moest’, met deze Vrouwendag. Dus ik schreef een post. Ik had ‘m zelfs al helemaal klaar, toen m’n vriend me een inzichtkaartje liet pakken met de boodschap: “ Volg ik mijn hoofd of durf ik mij over te geven aan de keuze van mijn hart? ”. Hmm, duidelijk…

Omdat ik mezelf vrouwencoach noem, wil dat nog niet zeggen dat dit een speciale dag is voor mij. Mijn hoofd zei van wel, maar mijn hart voelt er gewoon niks bij. Voor mij is het elke dag vrouwendag! Óf het is nooit vrouwendag. Wat maakt het eigenlijk uit?!

Laten we in plaats van jaarlijks op 8 maart, élke dag ons vrouw-Zijn eren. Laten we elke dag dankbaar zijn voor wie we ten diepste Zijn. Man, vrouw, oud of jong. Het maakt niet uit! Voor mij is vandaag gewoon een normale dag, net als alle andere dagen.

Mooi weekend! ❤️

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten