Wist jij dat jouw geboorte invloed heeft op hoe jouw leven NU is?

Hoe jij situaties beleeft.
Hoe je uitdagingen aanpakt.
Hoe jij relaties aangaat.

Jouw ervaringen als baby zijn een soort blauwdruk voor de rest van je leven. Het verloop van hoe de zwangerschap voor jou als baby was, de manier waarop jij geboren bent en óók de eerste weken na de bevalling zijn van grote invloed op je latere leven.

Bijzonder toch, dat zo’n vroeg stadium al zóveel impact kan hebben?! Dit wil overigens niet zeggen dat hierdoor dingen die NU spelen onveranderbaar zijn of dat je ‘slachtoffer’ bent van jouw verleden. Absoluut niet! Juist door inzicht te krijgen in jouw geboorte ervaring kun je in het NU oude pijn opruimen en helen.

Ben jij benieuwd wat jouw geboorteverhaal je te vertellen heeft en wat jij hierin nog mag helen? Ik begeleid je met alle liefde in jouw proces.

Liefs, Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten