Voel jij de mensen om je heen goed aan of neem jij hun gevoelens snel over?

Dan weet je ook dat je hier soms last van kunt hebben. Grote kans dat een kenmerkende eigenschap van jou behulpzaamheid is. Je wilt, bewust of onbewust, anderen graag “helpen”. Want doordat jij anderen aanvoelt, denk je ook te weten wat je moet doen om hun problemen op te lossen. De grap is echter, jij hoeft helemaal niets op te lossen! Sterker nog, daarmee ontneem je de ander zijn of haar eigen lessen en help je juíst niet. Veel interessanter is het om te kijken naar de “helper” in jou. Dáár zit jouw groei! Want wat maakt dat jij zo graag wil helpen?

Als geen ander weet ik hoe dit een proces van vallen en opstaan is en hoe moeilijk het soms kan zijn om niet te “helpen”. Maar hé, wie heeft je ooit verteld dat het makkelijk was? Groeipijn hoort er nou eenmaal gewoon bij!

Wil jij leren om dat wat van de ander is ook dáár te laten? 
Dan ben ik er voor je! ❤️

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten