Vanochtend had ik een sessie met Lynn, een mooie meid van 18 die al een tijdje bij me komt. We deden de oefening Schaalwandelen en blikten terug op het traject. We keken ook naar wat nog wringt en welke stappen ze kan en wil zetten.

In het begin van het traject voelde Lynn vaak spanning en onzekerheid. Die gevoelens zijn er soms nog, al maken ze steeds vaker plaats voor vertrouwen. Vandaag keken we hoe dat vertrouwen nóg meer verankerd kan worden in haar huidige situatie, wat resulteerde in hele mooie inzichten.

Bij het schrijven van dit stukje voel ik een gevoel van trots. Wat ben ik trots op Lynn! Op wie ze is, op haar openheid, haar eerlijkheid, haar kracht en haar groei. Wauw!

Wil jij ook meer vertrouwen voelen en ben je benieuwd welke stappen jij kunt zetten? Neem dan contact met me op. Ik ben er voor je!

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten