Het Vrouw Zijn wordt tegenwoordig vaak geassocieerd met perfectie. Met het beeld van de perfecte moeder, het perfecte lichaam, een perfecte baan of de perfecte relatie. Alles moet voor de buitenwereld mooi, leuk of he-le-maal fantastisch lijken. Maar wat een onzin, Vrouw Zijn is veel meer dan dat!

Wie ben jij voorbij jouw buitenkant, voorbij dat masker? Juist! Daarachter schuilt een prachtige vrouw vol passie. Een wezen vervuld met liefde en zachtheid, én anderzijds ook vol kracht, frustratie en onzekerheid. Dit alles zit in jou en hóórt ook in jou. Dát is perfectie naar mijn idee: volmaakte compleetheid.

Hoe compleet durf jij te zijn, en vooral: je te laten zien? In al jouw kleuren. Het geeft niet als jij je telkens weer achter je masker verschuilt, ook dat hoort erbij. Wil je er echter ontdekken wie er achter dat masker schuilt? Welke kleuren er graag willen stralen?

Neem dan contact met me op, dan gaan we samen op ontdekkingsreis!

Liefs,
Judith ❤

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten