zie haar lopen, klein en dapper
lachend, vrolijk en oprecht
grote ogen, speelse haren
in een staart of soms een vlecht
had je er maar kunnen zijn
voor haar, wie ze daar was
voor die kleine, lieve meid
zittend in de schoolse klas
de tijd valt niet terug te draaien
wat gebeurd is evenmin
blijven hangen in wat was
of afzetten, het heeft geen zin
wél kun jij er voor haar zijn
NU, op dit moment
wetende, wat ook gebeurt
dat jij NU veilig bent
Wil jij graag een kind-stuk helen?
Pijn loslaten of oude patronen doorbreken?
Dan ben ik er voor je. ❤️
Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten