Afgelopen week had mij een griepje te pakken. Snotteren, niezen, hoesten en dichtzittende oren. Je kent het wel. Een vervelend gevoel en ik had er helemaal geen zin in. Het duurde dan ook even voordat ik eraan kon toegeven.

Wanneer we ons lijf echter toestaan te doen wat het wil en daarnaar luisteren, heeft het prachtige inzichten voor ons. Het werkt namelijk vóór ons, nooit tegen. Zo was het voor mij nodig om letterlijk even de vertraging en de verstilling in te gaan, om alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden een plek te geven. Vaak hebben we echter de neiging om door te hollen. We willen niet voelen omdat we bang zijn voor wat komt of we hebben er gewoon geen zin in. Tóch ontvangen we vaak waardevolle inzichten, die we helaas mislopen wanneer we niet luisteren.

Bovenstaande kleurrijke collage is het resultaat van mijn ‘ziek Zijn’. Laat de woorden eens op je inwerken en voel dan wat jouw aandacht trekt.

Welk woord valt jou op?
En wat wil dit jou zeggen?

Liefs,
Judith 

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten