laat Zijn wat IS
stop je gevecht
zo komt dat wat IS
écht tot z’n recht

Wat wil ik van het leven?
Een vrij egoïstische vraag die we ons geregeld stellen, ik ook. Interessanter wordt het wanneer we de vraag omdraaien.

Wat wil het Leven van mij?
Hiermee komt een grote kracht vrij in het Universum die ruimte biedt om inspiratie te laten stromen. De beweging die hieruit ontstaat is natuurlijk. Je handelt niet meer vanuit starheid of de illusie van controle, maar juist vanuit een liefdevolle zachtheid en openheid. Luisteren naar de tekens van het Leven, in plaats van zelf te willen sturen.

Wanneer je wil weten of je vanuit een natuurlijke beweging handelt, hoef je ‘alleen maar’ te luisteren naar je lichaam. Het liegt namelijk nooit. Vraag het om hulp en luister naar de antwoorden die komen. Wanneer je verkramping, spanning of stress ervaart, dan weet je dat je handelt vanuit een behoefte aan controle. Ervaar je rust, ruimte of leegte, dan werkt het Leven vóór je. Vanuit verbinding en Flow. Wat het ook is dat je ervaart, het mag er Zijn. Het wil namelijk gezien, gehoord, gevoeld worden.

Vind jij het moeilijk om te luisteren naar je lichaam?
Uit eigen ervaring weet ik dat dit een hele zoektocht kan zijn. Daarom ondersteun ik je graag in dit proces.

Ik ben er voor je. ❤️

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten