Soms geven nieuwe IN-zichten ook weer hele mooie UIT-zichten . . .

Met momenten kan het je heel vele opleveren om ‘naar binnen’ te gaan. Om te voelen en als het ware in je Zelf te kijken. Het geeft je nieuwe en waardevolle IN-zichten. En met die IN-zichten ervaar je soms dat er opeens een nieuw UIT-zicht ontstaat. Je manier van kijken, je blik is veranderd.
Wauw!!

Heb jij behoefte aan een IN- of UIT-zicht?
Neem dan contact met me op!

Ik ben er voor je. ❤️

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten