Benieuwd wat een Shiatsu-massage voor jou kan betekenen?
Laat je (aan)raken en transformeer jouw emoties naar innerlijke kwaliteiten!

Jorrith, 30 jaar: “Mijn hoofd zit eigenlijk 24/7 in een grote wirwar van gedachten. Tijdens de massage voelde ik kleine pozen van rust, even geen gedachten. Aan het einde had ik een heel rustig en fijn gevoel en dat was een groot verschil met hoe ik een uur ervoor binnenkwam. De spanning en emotie die ik had bij binnenkomst waren na de massage beter te plaatsen. De gedachten waren niet weg, dat is ook niet de bedoeling denk ik. Ze gaan alleen anders door je heen waardoor het minder streng en weggeduwd aanvoelt. Judith laat mij meer en meer voelen en realiseren dat ik het in me heb om me goed te voelen. Ik leer dingen te plaatsen. De massage heeft mij echt weer dat besef gegeven.”

‘De 6 Aanrakingen’ is een Shiatsu-massagetechniek, gebaseerd op de 5 Elementen. Tijdens de massage, waarbij je kleren gewoon aanblijven, ondersteun ik jou om overwerkte emoties los te laten. Meer weten? Klik dan hier!

Ik ben er voor je. ❤️

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten