“ Een wandeling van ruim een uur op blote voeten is een mooie, aparte ervaring. Je voelt alles intenser hierdoor. Dat zorgt ervoor dat je sneller bij je gevoel komt en Judith helpt je om naar je gevoel te luisteren. Op een hele fijne manier krijg ik door haar mijn vertrouwen in mezelf weer terug.”  Ervaring van Maria.

Tijdens een sessie wandelcoaching loop ik geregeld op blote voeten door het bos. Dat klinkt misschien wat vreemd, en dat mag. J Tóch heeft dit een ontzettend mooi effect. Wandelen op blote voeten zorgt er namelijk voor dat je contact maakt met je lijf en je gevoel, je komt uit je hoofd. Het maakt ruimte voor wat is, waardoor spanningen of emoties ontladen. Je staat direct in contact staat met de aarde, die een neutraliserende en reinigende werking heeft.

Blootsvoets lopen zorgt ervoor dat je stevig staat. Je ‘aardt’ letterlijk en figuurlijk. Omdat alle voetreflexpunten door de grond worden gemasseerd, masseer je ook alle delen van je lichaam. Het is dus een massage die jij ontvangt van de aarde, via je voeten. Na een wandeling op blote voeten voel je meer energie en sta je meer in je kracht.

Nieuwsgierig wat een wandeling op blote voeten voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Ik ben er voor je.

Liefs,
Judith

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten