Soms ontmoet je iemand waarmee je direct een klik voelt, een diepere verbinding. Je hoeft elkaar maar aan te kijken en je weet het: wij ‘kennen’ elkaar. Deze ervaring had ik met Anne. We ontmoetten elkaar op een bijeenkomst van onze beroepsvereniging BATC en raakten aan de praat. Drie, vijf minuten misschien. Meer was het niet en dat was ook niet nodig.

In de auto terug naar huis bleef ik aan haar denken. Diep vanbinnen wist ik dat wij elkaar nog eens zouden ontmoeten en zo was het ook. Afgelopen vrijdag spraken we af in Arnhem. Wat een bijzondere dag! We zagen herkenning in elkaar en mogen echt van elkaar leren. Ik voel een diepe dankbaarheid dat ik Anne heb mogen ontmoeten.

Wat dit gevoel van herkenning of verbinding ook mag zijn – een gelijkgestemd thema, een ‘vorig’ leven of gewoon een fijn gevoel – in principe maakt dat niet uit. Het gevoel is er en mag worden waargenomen, ervaren en doorvoeld. Bijzonder toch?

Herken jij dit gevoel en heb je ook weleens iemand ontmoet waarmee je die diepere connectie voelt of voelde? Merk dan op wat jullie elkaar te geven of te leren hebben. Het kan je namelijk veel inzicht bieden.

Leave a comment

 Kapelstraat 5
5871 AD Broekhuizenvorst

 06 20580193

 info@judithhendrix.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Klachtenportaal Zorg ID 9267

Noteer hier je e-mailadres en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Judith Hendrix © 2019 All rights reserved

Door deze site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.  Ik wil graag meer informatie

Op mijn website maak ik enkel gebruik van technische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden niet verspreid of openbaar gemaakt. E-mailmarketing via Mailchimp draagt eraan bij om mij dichter bij mijn doelgroep te brengen. Zo kan ik jou gericht van de informatie voorzien die je aanspreekt. Ik ben geen agressieve marketeer, maar een onderneemster met een missie: “Zoveel mogelijk mensen bereiken die baat kunnen hebben bij mijn diensten”. Vanzelfsprekend houd ik me daarbij aan de cookie- en privacywetgeving. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van jouw cookie-instellingen óf je klikt op "Ik ga akkoord", dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten